(VIDEO) Cum sună şi cum merge în zilele noastre un BMW M5 E34 pe Nurburgring

25 Mai 2022, 14:27
Redacţia PiataAuto.md
BMW Seria 5 din generaţie E34 e deja un model de colecţie în aproape toate ipostazele sale, dar versiunea M5 e şi mai căutată de pasionaţi. Cu o inginerie superbă, acea maşină pare şi azi demnă de performanţe exaltante, iar un proprietar al unui asemenea BMW M5 a şi demonstrat de curând cât de adevărată e această supoziţie.
Acesta deţine un exemplar din 1990, cu primul motor de 3.6 litri sub capotă, care livra 315 CP. E un motor cu 6 cilindri în linie. A mai făcut mici modificări la maşină, dar sunt minore şi ţin de frâne mai puternice, o suspensie nouă,, o bară de rigiditate şi un arbore cardanic nou. Nimic care să altereze performanţa originală, însă. Aşa că maşina a rămas la fel de autentică la acest capitol.
Un youtuber din Germania l-a însoţit pe proprietar în habitaclu, pentru o tură completă pe Nurburgring cu acest BMW M5 E34.Iar turul arată elocvent cât de manevrabil e acest BMW M5 de acum 32 de ani, chiar şi după standardele zilelor noastre, cum îi sună motorul şi cât de savuros, în general, se conduce o asemenea maşină când e apăsată intens pedala de acceleraţie. Chiar dacă are 32 de ani şi mulţi ar crede că o ieşire pe circuit i-ar fi contraindicată, de fapt, maşina rezistă cu brio tura şi ne facem să înţelegem de ce sunt atât de adorate aceste modele până în zilele noastre.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,351
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!