Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum merge un Ford Mustang Mach-1 pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

16 Mai 2022 - 19:55
Redacţia PiataAuto.md
Ford Mustang şi-a bucurat întotdeauna fanii cu ediţii speciale pe parcursul carierei fiecărei din cele 6 generaţii de până acum. Iar generaţia curentă nu e o excepţie, ea având anterior ediţii Shelby GT 500 şi Bullit, iar din 2021 încoace versiunea de top e Mach-1.
Sub capotă e motorul V8 de top, de 5.0 litri, doar că are câţiva zeci de cai-putere în plus, iar pe lângă asta setările suspensiei sunt diferite şi mai multe piese sunt preluate de pe Shelby GT 500 sau Bullit. Dar, într-un cuvânt, ediţia Mach-1 e gândită pentru a fi cea mai putrnică şi savuroasă. Iar asta chiar dacă Mustang-ul „standard” de 5.0 litri V8 e deja o maşină fenomenală, fapt de care ne-am convins în propria piele, tot în Germania, acum câţiva ani, când testasem Mustang-ul galben 5.0 V8 de mai jos.
Foto: Imagine din testul drive PiataAuto.md cu Ford Mustang 5.0 V8, Germania

În fine, ediţia nouă Mach 1 e mai puternică, mai manevrabilă şi mai rapidă, anunţând o viteză maximă de 260 km/h! Aşa că un canal de YouTube din Olanda a scos la galopat pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania un asemenea Mustang, pentru a-i testa viteza maximă, viteză care sa dovedit a fi cu 8 km/h mai mare conform GPS şi cu 18 km/h mai mare conform vitezometrului!
Iar dincolo de toate, cutia manuală şi V8-ul tradiţional fac această maşină să se conducă şi să sune într-un mod clasic, într-atât de frumos încât aproape că e greu de crezut că avem de-a face cu un model curent, din zilele noastre! Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunt.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter