(VIDEO) Două motociclete Ducati Multistrada V4 au călătorit cu viteză, spre zonele arctice de după Cercul Polar

19 Mai 2022, 13:50
Redacţia PiataAuto.md
Zonele de după Cercul Polar pe peninsula scandinavă sunt magnifice în privelişti şi provocatoare în condiţiile în care se înaintează, mai ales dacă ajungi acolo în condiţii când ninge câteva zile la rând. Cu o maşină, mai ales cu una 4x4, aceste regiuni par mult mai tangibile, însă totul devine mult mai dificil când trebuie să ajungi acolo cu o motocicletă, mai ales cu una precum Ducati, renumită pentru sportivitatea sa la fel cu e Ferrari în lumea maşinilor.
Dar ceva timp în urmă spuneam că în lumea producătorilor auto şi moto încep a reveni provocările interesante de viaţă reală, comunicate autentic. Doi motociclişti cu experienţă au realizat o asemenea provocare pentru Ducati, preluând două exemplare Multistrada V4 de la fabrica din Bologna şi mergând cu ele până dincolo de Cercul Polar, în regiunea scandinavă, filmând experienţa într-un scurt vide. Fireşte, cea mai dificilă, dar şi cea mai magnifică, a fost partea arctică.
Şi aici nu putem să nu amintim de propria noastră experienţă de a ajunge în aceeaşi zonă, dar în miez de iarnă, printre furtuni de zăpadă, cu 4 exemplare Skoda Karoq, în momentul lansării acestui model. A fost o expediţie lungă, de aproape 20 de zile, şi pe ultimii kilometri până la cel mai nordic punct al Europei, în viscol şi nămeţi, a trebuit să lăsăm parcat singurul Karoq cu tracţiune faţă, pentru că nu mai făcea faţă, şi ne-am deplasat spre punctul final cu celelalte 3 exemplare Karoq 4x4. A fost o experienţă intensă şi superbă, relatată în timp real, în fiecare zi, prin filmuleţe, fotografii şi impresii puse în texte.
Foto: Imagine din expediţia PiataAuto.md cu 4 exemplare Skoda Karoq către zonele arctice, înaintând prin furtună de zăpadă

Ei bine, dar cum spuneam, cu motociclete experienţa e diferită, or, să te ţii cu două roţi pe drum îngheţat şi să reuşeşti să înaintezi pe el e cu totul altfel.
Vezi în video-ul de mai jos experienţa celor doi italieni.
0
1,509
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!