(VIDEO) Duel între un Lamborghini Urus, cu 4.0 V8, şi o Tesla Model 3, electrică

7 Mai 2022, 16:04
Redacţia PiataAuto.md
Pentru că modelele electrice sunt multe la număr, iar cei de la Tesla au modele de performanţă sporită pe care le tot actualizează, şi combinaţiile posibile pentru dueluri sunt multe, iar acum britanicii au pus la linia de start două modele din care, la prima vedere, învingătoare nu putea ieşi decât electrica. Dar n-a fost aşa.
Sedanul Tesla Model 3 Performance e mai uşor, mai aerodinamic, mai compact, şi dispune de 490 CP şi 660 Nm, livraţi din două motoare electrice, cuplul fiind oferit imediat, de la prima turaţie. Lamborghini, pe de altă parte, are un motor V8 twin turbo, care dezvoltă 650 CP şi 850 Nm, trimişi tuturor celor 4 roţi. E o putere mai mare, dar există cutii de viteze, există o siluetă mai mare şi mai grea şi toată mecanica obişnuită. Şi, totuşi, chiar dacă e un SUV, Urus e un Lamborghini.
Iar asta s-a văzut în duelul de mai jos. Chiar şi cu un start aproape eşuat, acest Lamborghini a ajuns Tesla şi a devansat-o, cu o intensitate pe care nici măcar modelul electric de performanţă n-a putut-o echivala. Iar la startul din mişcare această diferenţă a fost şi mai vizibilă. Victorie detaşată, deci, pentru Lamborghini. Şi, dincolo de toate, o victorie frumoasă, cu sunet magnific.
0
5,763
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!