(VIDEO) Germania a fost cuprinsă de furtuni şi tornade, cu mai multe oraşe grav afectate şi sute de maşini avariate

22 Mai 2022, 10:50
Redacţia PiataAuto.md
Germania a avut de înfruntat în ultimele două zile condiţii meteo nemaivăzute prin intensitatea lor şi aria de răspândire. Furtuni de o intensitate extremă au făcut ravagii iniţial în oraşele din vest, apoi au migrat spre zona centrală şi de nord, după care în est. În vâltoarea acestor furtuni, Germania a avut parte şi de un fenomen atipic, sub formă de tornade, care au fost cel puţin trei la număr.
Cel mai afectat oraş de tornade a fost Paderborn, aproape toate străzile şi edificiile oraşului fiind avariate, copacii fiind smulşi din rădăcini, şi zeci de maşini distruse. Au fost avariate şi autobuze, şi alte tipuri de vehicule, iar printre clădirile distruse se numără şi magazine cu suprafeţe mari.
Autorităţile au raportat că în zonele afectate au fost răniţi minim 43 de oameni, iar un om a decedat după ce a intrat în beciul său inundat şi s-a electrocutat. Numărul maşinilor avariate este de ordinul sutelor, posibil chiar miilor, acestea urmând a fi cuantificate după operaţiunile de salvare şi restabilire a infrastructurii esenţiale.
Vezi mai jos o selecţie de imagini video cu intemperiile din ultimele două zile din Germania.
0
4,919
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!