Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Întrecere fascinantă între două modele japoneze, unul german şi unul american, de la Nissan, Acura, Chevrolet şi Porsche

15 Mai 2022 - 11:47
Redacţia PiataAuto.md
Patru maşini superbe au fost aliniate de curând la linia de start de către jurnaliştii din SUA. Cele 4 reprezintă elocvent mostre de tehnologie de performanţă auto din Japonia, SUA şi Germania, toate 4 fiind modele venerate de fani, adevărate legende vii azi şi cu siguranţă vor fi legende peste mulţi ani, când nu se vor mai produce. E vorba de Acura NSX Type S, Nissan GT-R Nismo, Chevrolet Corvette C8 şi Porsche 911 Turbo S.
Deci, toate sunt şi în ediţii de top curente, iar aici trebuie să spunem că pentru Corvette a fost anunţată o nouă versiune mai puternică, dar care încă nu a intrat în producţie. Acura NSX, sau Honda NSX cum e cunoscută în alte regiuni, e în versiune mai orientată spre performanţă, Type S şi face uz de un sistem complicat de propulsie hibridă. Nissan GT-R e la fel, în ediţie Nismo, iar Porsche 911 Turbo S are deja reputaţia celui mai rapid Porsche creat vreodată, care-şi pune într-atât de bine puterea pe asfalt, încât învinge până şi majoritatea modelelor electrice performante ale zilelor noastre.
Aşadar, americanii au pus dintâi trei maşini la start, Porsche-ul aşteptând într-o parte. Învingătorul din cele 3 urma să se dueleze cu Porsche.
Din primele 3, tot Nissan a învins, un model proiectat acum 15 ani, în esenţă. E formidabil când de genială a această maşină, încât şi azi e printre cele mai performante din lume! Honda NSX a avut o performanţă foarte apropiată, iar Porsche învins până la urmă. Însă a făcut-o frumos, cu Nissan urmând îndeaproape, fapt care arată cât de fabuloasă e ingineria acestor maşini, acestor legende vii, după cum spuneam, din zilele noaste. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter