(VIDEO) Întrecere fascinantă între generaţiile legendare de Nissan Skyline GT-R

21 Mai 2022, 12:31
Redacţia PiataAuto.md
Din 1989 încoace, Nissan Skyline GT-R e unul din cele mai adorate modele din întreaga industrie auto japoneză, cu performante formidabile şi cu o inginerie într-atât de consistentă, încât fiecare din generaţii s-a putut duela de la egal la egal cu supercar-uri mult mai scumpe. E valabil şi pentru actualul GT-R, dar şi pentru generaţiile clasice, R32, R33 şi R34.
Cele clasice au sub capotă un motor cu 6 cilindri în linie, twin turbo, de 2.6 litri, care livra 280 CP, cel puţin pe hârtie. Exemplarele aliniate în întrecerea de mai jos pretind a avea cu câţiva zeci de cai-putere mai mult. Iar lângă ele e prezent şi actualul GT-R, cu un V6 twin turbo de 600 CP. Toate maşinile au tracţiune integrală, toate sunt relativ uşoare, deşi au adăugat câteva zeci de kilograme cu fiecare nouă generaţie.
Respectiv, chiar dacă e absolut evident că actuala generaţie învinge, e frumos să vedem cât de aproape reuşesc să se ţină generaţiile precedente, legendare şi cât de frumos sună acestea când sunt turate la maxim.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,428
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!