(VIDEO) Maşini de până la 100 ani vechime au fost galopate pe Nurburgring de proprietarii lor

24 Mai 2022, 14:06
Redacţia PiataAuto.md
Când auzim de maşini cu o vechime de 80-90 de ani sau chiar 100, cei mai mulţi dintre noi ne imaginăm că acestea mai pot fi doar piese de muzeu, sau maxim pot sta parcare în garaj, foarte rar ieşind la câte o plimbare agale. Să le conduci cu intensitate pe un circuit precum Nurburgring, spre exemplu, e ceva aproape inimaginabil.
Week-end-ul trecut, însă, un club mare de pasionaţi de asemenea maşini din perioada anilor 1900-1940 au intrat pe Nurburgring cu maşinile lor, pentru a le savura în tururi intense. Printre ele s-au număra exemplare superbe de Alfa Romeo, Bugatti, Mercedes, BMW, Rolls-Royce, ba chiar şi un automobil de marcă Locomobile, produs mai bine de 110 ani în urmă!
Toate aceste maşini au fost conduse în deplină splendoare acustică de proprietarii lor. Iar unii proprietari s-au încumetat chiar să intre în derapaje controlate cu aceste bijuterii, fără frică de o eventuală deteriorare sau defect. Sunt nişte maşini mai rezistente decât am crede, se pare, iar motoarele astea sună ca nişte avioane în zilele noastre.
Vezi mai jos un video filmat din această escapadă de maşini seculare.
0
1,637
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!