(VIDEO) Noul Range Rover Sport a înfruntat curenţii de apă ai unei hidrocentrale electrice în Islanda

12 Mai 2022, 13:02
Redacţia PiataAuto.md
Cândva, demult, producătorii auto adorau ca modelele lor noi să se facă remarcate prin provocări majore şi sonore, trecute cu succes. Şi erau provocări cu adevărat dificil de egalat, nu doar nişte trucuri de PR. Era provocări pe care, în esenţă, acea maşină trebuia să le treacă doar datorită unor caracteristici speciale, proprii doar ei. Ei bine, după lungi perioade de lansări sterile din timpurile noastre, în ultimul timp remarcăm mai mulţi producători care revin la asemenea comunicări veritabile, autentice, despre modelele lor. Iar noul Range Rover Sport e un asemenea model nou, care a beneficiat de o provocare cu adevărat impresionantă.
Acesta a înfruntat curenţii de apă ai uneia din cele mai spectaculoase hidrocentrale din lume, numită Karahnjukar, situată în Islanda, ea fiind cea mai mare din Islanda şi având şi cel mai mare baraj din întreaga Europă, de 193 metri înălţime. Iar Range Rover Sport a trebuit să ajungă la baraj, urcând pe relief tipic islandez, inclusiv prin roci pe urcuşuri abrupte.
Apoi, odată ajuns pe vârful barajului, a trebuit să meargă împotriva curenţilor de apă sub riscul că, dacă pierde aderenţa, e dus de curenţi la margine, apoi încă 193 metri în adâncime!
La volan a fost Jessika Hawking, un cascador profesionist, care are inclusiv experienţa de a efectua cascadoriile pentru filmele cu James Bond. Şi provocarea cu Range Rover Sport i-a reuşit acesteia!
Iar dincolo de toate, tot filmul rezultat în urma acestei provocări, e unul magnific de frumos, aşa cum a lipsit mult timp în lumea auto. E o provocare veritabilă, greu de realizat, cu o doză imensă de risc, unde acest Range Rover chiar a fost pus la încercare pe măsura reputaţiei pe care o are. Şi tocmai aşa se construieşte şi se susţine admiraţia faţă de un model sau faţă de o marcă!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,092
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!