Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Prin oraş, ca pe imaş: un Renault, surprins încălcând toate regulile posibile în localitatea Vatra, Moldova

16 Mai 2022 - 09:54
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie revoltătoare a fost surprinsă ieri de camera de bord a unei şoferiţe, cu o manieră de condus de neînţeles a unui Renault Megane, pe traseul Străşeni-Chişinău pe porţiunea localităţii Vatra. Încălcările şoferului de Renault sunt într-atât de multe şi haotice, încât acesta pare să nu urmeze nicio regulă de circulaţie, niciun marcaj, şi nici măcar semaforul.
La început, şoferul de Renault pare să schimbe benzile fără semnalizare, făcând nişte manevre de frânare în faţa şoferiţei cu camera de bord, manevre care pot fi calificate drept condus agresiv după modificările în regulament, aplicate în anul 2020. Astfel, doar această încălcare e suficientă pentru suspendarea permisului. Dar, dacă aceste încălcări pot să nu pară foarte grave din video, mai departe Renault-ul o apucă pe traiectorii şi mai greu de înţeles.
În faţa sa, 4 pietoni traversează pe o trecere, dar şoferul accelerează şi-i ocoleşte pe extrema dreaptă a străzii, într-o manieră apropiată de cea a şoferului de microbuz de săptămâna trecută, care a rămas ulterior cu permisul suspendat.
Apoi, iese pe contrasens, peste linia dublă, depăşind coloana de maşini de la semafor, iar ulterior pare să traverseze şi intersecţia la roşu. La cât de multe încălcări sunt surprinse în acest video, cu siguranţă punctele de penalizare adunate sunt suficiente pentru suspendarea permisului, nemaivorbind că unele situaţii singulare deja au posibilitatea aplicării acestei măsuri. Aşteptăm reacţia poliţiei pe acest caz.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Lidia Moraru
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter