(VIDEO) Şofer de microbuz din Chişinău, surprins aproape luând pe sus un pieton pe trecere, iar acum poliţia îl caută

13 Mai 2022, 13:02
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău a publicat cu puţin timp în urmă imaginile video pe care le-a primit de la un şofer din trafic, cu o situaţie gravă, care putea sfârşi mult mai trist.
Pe strada Ion Creangă, acolo unde există şi o bandă dedicată transportului public, autorul filmării a oprit la trecerea de pietoni, însă pe banda alăturată un şofer de microbuz nu doar că nu opreşte ci efectiv se deplasează direct spre pietonul care se afla deja pe banda sa. În ultimul moment, şoferul de microbuz frânează uşor şi ia puţin dreapta pentru a ocoli pietonul, ajungând să urce pe bordura alăturată cu două roţi ale microbuzului său, destabilizând pietonul încât acesta să cadă jos.
Culmea, după acest incident, în care nu e clar până la urmă dacă pietonul a fost atins de oglindă sau nu, şoferul de microbuz nici măcar n-a ieşit să se asigure de starea pietonului. A debarcat câţiva pasageri şi a mers mai departe.
Poliţia a publicat imaginile acestui caz, anunţând că şoferul de microbuz e deja căutat de poliţişti, pentru a fi sancţionat. Vezi întregul video, publicat de poliţie, mai jos.
0
2,878
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!