(VIDEO) Toyota lansează o ediţie specială superbă pentru SUV-ul 4Runner în SUA

27 Mai 2022, 11:26
Redacţia PiataAuto.md
Toyota 4Runner e unul din cele mai durabile şi rugoase SUV-uri din gama Toyota, pe care cei din Europa nu-l pot cumpăra, dar care, în alte părţi ale lumii e un model îndrăgit de decenii la rând, din generaţie în generaţie. În SUA, de exemplu, 4Runner împlineşte 40 de ani de carieră, iar cu ocazia asta, Toyota a lansat o ediţie specială superbă prin doar câteva detalii puse la locul potrivit, cu multă inspiraţie.
Ediţia specială e disponibilă în 3 culori, dar cea neagră pare cea mai atrăgătoare. Cei care nu vor să opteze pentru negru mai pot alege alb sau roşu. Toate culorile au pe ele un decor în stil retro, cu linii în 4 culori — galben, oranj şi roşu, care conturează iniţial aripile faţă, apoi linia geamurilor până la montantul din spatele portierelor. Asemenea decoruri erau populare cândva, prin anii 70-80, pe offrroader-ele celor de la Toyota şi ale altor producători japonezi. Iar aplicate pe acest 4Runner din zilele noastre, creează un efect excelent, la costuri infime.
Jantele sunt asortate, tot în stil retro, venind vopsite în bronz. Sunt jante de 17 ţoli, care lasă spaţiu pentru anvelope cu profil înalt, aşa cum era obligatoriu la offroader-ele de cândva.
Şi, în fine, chiar dacă 4Runner poate fi în mod normal cumpărat în SUA şi cu tracţiune doar pe puntea spate, în cazul ediţiei speciale tracţiunea integrală va fi implicită, iar sub capotă se va afla un motor V6 de 4.0 litri, aspirat natural, care livrează 270 CP fără sforţare.
Noua ediţie specială aniversară de 40 de ani va fi limitată la exact 4,040 unităţi. Preţul ediţiei nu va fi cu mult mai mare decât al unei maşini standard, dar proprietarii vor avea posibilitatea personalizări suplimentare mai avansate, inclusiv dotarea cu accesorii TRD.
Vezi mai jos un video care ne poate face să înţelegem mai bine ataşamentul pe care a reuşit să-l creeze Toyota 4Runner cu mulţi dintre pasionaţii din SUA.
1
1,555
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!