(VIDEO) Un Land Rover, în maniere de condus neînţeles pe strada Albişoara din Chişinău, ieşind pe contrasens de multiple ori

3 Mai 2022, 09:31
Redacţia PiataAuto.md
Cu doar câteva zile în urmă vorbeam că unele încălcări de trafic denotă atât de mult tupeu, încât n-ar trebui să treacă neinvestigate de poliţie. Ieri seară, un nou asemenea episod de manevre, ce pare a fi din aceeaşi categorie a fost surprins pe strada Albişoara din Chişinău şi a fost de mai multe ori la limita provocării unui accident. Primul gând pe care l-am avut când am văzut aceste imagini, a fost că ar fi fost cazul unei urgenţe medicale, dar autorul filmării declară că nu e aşa.
Astfel, un Land Rover conduce agresiv pe stradă, foloseşte pe o parte din ea segmentul central dedicat delimitării benzilor, apoi iese pe contrasens de câteva or, inclusiv în faţa unui camion, la un pas de un impact frontal cu acesta. Pentru că la doar câteva minute depărtare e situat un spital, ne-am gândit la probabilitatea unei urgenţe medicale, deşi şi în cazul urgenţelor întotdeauna părerile sunt împărţite despre riscurile din trafic. Dar autorul video-ului declară că cei din Land Rover ar fi filmat, de fapt, manevrele lor de condus, fapt care ar exclude situaţia unei urgenţe.
Cert e că riscurile create au fost prezente, iar dincolo de asta, în mod normal, ar trebui amendată separat fiecare nouă ieşire pe contrasens, prin prisma regulamentului de circulaţie rutieră. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alex Alx
0
8,382
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!