(VIDEO) Un Nissan Skyline GT-R Nismo R32 din 1990, impecabil până în cel mai mic detaliu, descoperit în Japonia cu nici 7 mii km la bord

1 Mai 2022, 10:38
Redacţia PiataAuto.md
Nissan GT-R din generaţia R32 a fost la timpul său modelul cu cea mai avansată şi tehnologică inginerie pe care-l producea Japonia, de o desăvârşire care ne lasă fascinaţi şi azi, la peste 30 de ani de la fabricarea sa. Iar ediţia Nismo era focusată spre performanţe la precizie de circuit, doar 500 de exemplare fiind fabricate pe atunci. Ei bine, şi tocmai un asemenea GT-R Nismo a fost descoperit de curând în Japonia, cu nici 7,000 km la bord. Iar pe lângă cifra de pe odometru, cea mai impresionantă e starea absolut impecabilă a acestui automobil.
Maşina a fost descoperită de la distanţă de proprietarii unui atelier din Hong Kong. Apoi, aceştia au contractat de la distanţă un expert din Japonia, care să inspecteze maşina, înainte ca aceasta să fie cumpărată şi transportată pe mare către ei. Verdictul expertului a fost bun, acesta declarând că e una din cele mai autentice şi superbe maşini de acest fel pe câte le-a văzut în ani buni. Aşa că cei din Hong Kong au cumpărat tot de la distanţă maşina şi aveau s-o vadă fizic abia la destinaţie. Şi, fireşte, o doză de îndoială tot exista.
Dar, ceea ce au descoperit la destinaţie, când maşina a ajuns la ei, a întrecut orice aşteptări, chiar şi pe cele mai optimiste. Maşina e într-o stare absolut fenomenală, impecabilă până în cel mai mic detaliu de caroserie, habitaclu şi mai ales partea inferioară relevă şi starea sa mecanică excepţională. Aşa cum spun cei din Hong Kong, au avut un noroc pur să descopere această maşină în Japonia, într-o asemenea stare, pe care au putut-o cumpăra.
Dar, dincolo de toate, starea impecabilă a părţii inferioare a acestui Nissan arată şi cum erau construite aceste maşini japoneze acum 30-32 de ani. Putem privi cu ce calitate se asamblau, putem vedea cât de bine erau tratate toate componentele metalice ale inferiorului, astfel încât şi azi, la 30 de ani distanţă, arată mai bine ca multe maşini care ies azi noi de pe poarta fabricilor.
Vezi totul, în detalii, în video-ul de mai jos.
0
3,342
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!