(VIDEO) Un Rover, la un pas de a accidenta doi părinţi cu copii pe o trecere de pietoni în Chişinău

11 Mai 2022, 09:27
Redacţia PiataAuto.md
Cu doar câteva zile în urmă, ne uitam uluiţi şi revoltaţi cu toţii de situaţia în care un Mercedes GLE mersese pe contrasens şi apoi ignorase un părinte cu cărucior pe trecerea de pietoni, fiind la un pas de a-i accidenta, iar ulterior poliţia a anunţat că l-a identificat pe făptaş. Ei bine, un video publicat ieri, dar surprins cam în aceeaşi perioadă, la 6 mai, arată o situaţie oarecum similară, dar cu pericol dublu, în care un Rover a fost la un pas de a accident doi părinţi, fiecare cu câte un copil, pe o trecere de pietoni, unul din ei fiind nevoit să oprească brusc şi să se retragă pentru a nu se pomeni în calea maşinii, iar celălalt având noroc doar că însăşi copilul a ezitat să se pornească pe trecere.
Totul s-a produs la o trecere de pietoni din sectorul Ciocana al capitalei, pe strada Nicolae Milescu Spătarul, la intersecţie cu Petru Zadnipru. Maşina care are camera de bord inclusă a oprit la trecere, iar pietonii au pornit, când un Rover 400 a trecut cu viteză pe lângă ei. E o situaţie care, văzută rapid, din prima dată, poate lăsa impresia unui pericol relativ moderat, dar, dacă e văzută de câteva ori, cu o analiză mai atentă, relevă cât de aproape a fost maşina de a-i accidenta pe cei 4 pietoni de pe trecere, doi dintre care erau copii, mai ales că maşina de alături era deja oprită la trecere, iar pietonii începuseră a traversa.
Iar pentru a fi corecţi cu toţii până la urmă, probabil ar fi corect să avem şi noi aceeaşi reacţie şi atunci când în locul unui Mercedes e un Rover, or, gradul de pericol pentru pietoni pare să fie cu adevărat foarte apropiat. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Adrian Trofaila
0
2,003
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!