(VIDEO) Un biciclist din Chişinău ajunge într-un mod de neînţeles într-un microbuz parcat, într-un accident care putea sfârşi trist

19 Mai 2022, 09:42
Redacţia PiataAuto.md
Un accident uşor, dar care putea sfârşi mai trist, a fost surprins astă-dimineaţă de camera de bord a unui automobil pe bulevardul Traian din Chişinău, la o oră în care traficul era încă liber.
Un biciclist circula pe banda dreaptă şi la un moment dat, într-un mod neînţeles, ajunge să se îndrepte pe o traiectorie ce-l duce spre un microbuz parcat, pe care-l loveşte din plin fără vreo tentativă de a-l ocoli. Din câte se pare, privirile biciclistului erau aţintite în altă parte decât la drumul din faţa sa. Din păcate, după impact biciclistul cade la pământ şi din imaginile nu tocmai clare pare că acesta nu poartă o cască, deşi are o vestă reflectorizantă, motiv din care suferă o lovitură la cap.
Şoferul care conducea maşina cu cameră de bord a făcut o manevră ocolitoare pe traiectorie largă, ieşind pe contrasens. Traiectoria atât de mare i-a permis acestuia să nu calce obiectele împrăştiate pe asfalt în urma căderii bicicletei. Sigur, în cazul unui trafic mai intens, accidentul putea avea o finalitate mai gravă. Una e clar, situaţia de mai jos ar trebui să servească drept lecţie de siguranţă mai ales pentru biciclişti — să fie întotdeauna cu privirea aţintită în faţă şi să poarte neapărat, întotdeauna, cască de protecţie în traficul de oraş. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Iapiev Pavel
0
2,870
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!