(VIDEO) Un camion, surprins provocând un accident lângă Chişinău, după o depăşire neregulamentară, şi nici nu opreşte

15 Mai 2022, 18:01
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie revoltătoare a fost surprinsă ieri de o cameră de bord a unui şofer pe şoseaua Balcani, între localitatea Grătieşti şi nodul rutier de la Cricova.
Un camion a ieşit la o depăşire neregulamentară a unei maşini pe linia continuă, în apropiere de vârf de deal. De pe contrasens, la un moment dat, apare un alt automobil, care se pomeneşte cu camionul pe banda sa. Acea maşină a luat cât a putut spre dreapta pentru a evita un impact frontal, iar camionul a luat-o şi el spre dreapta sa, lovind maşina pe care o depăşea cu partea sa dreaptă, în stânga acelei maşini. Din fericire, acea maşină nu s-a destabilizat, dar după impact camionul a continuat deplasarea, fără vreo intenţie de a opri.
Din câte se pare din imagine, automobilul accidentat a continuat să meargă după camion în încercarea de a-l ajunge şi opri. Întrucât autorul filmării nu a ţinut pasul cu ei, e convins că imaginile sale vor fi necesare pentru a dovedi fapta provocării acestui accident de către şoferul de camion, accident care se putea solda cu un impact frontal grav sau cu o trimitere în şanţ a maşinii avariate, cu urmări mult mai triste. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Tatiana Railean
0
15,960
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!