(VIDEO) Un designer suedez critică noul Mercedes-AMG C43 şi generaţia W206 în comparaţie cu W205

3 Mai 2022, 13:14
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută Mercedes a lansat versiunea „semi-AMG” a lui C-Class W206, cu indicele C43. Şi în timp ce cei mai mulţi dintre noi ne uitam mai mult la ingineria acestuia, cu motor de 2.0 litri, turbină electrică şi soluţii discutabile, un designer suedez a criticat în detaliu designul versiunii C43, declarându-l inutil, dar a comparat şi designul întregii generaţii noi W206 în comparaţie cu predecesorul W205, despre care designerul spune că arată mult mai inspirat.
Acesta explică lucruri sofisticate din lumea designului în termeni simpli într-un video pe youtube, subliniind liniile şi neconcordanţele pe care le vede el. Despre noul C-Class la general spune că nu e o maşină urâtă, dar şi-a pierdut foarte mult din personalitate şi prezenţă, fiind doar o maşină oarecare, fără vreo impozanţă specifică Mercedes.
Pe de altă parte, designerul demonstrează în detaliu cât de inspirate erau liniile generaţiei precedente de C-Class W205. Apropo, acum câteva luni noi am făcut un test drive în comparaţie cu cele două generaţii de C-Class, W205 vs W206, unde am criticat în mod similar noua generaţie în raport cu precedenta, mai ales că generaţia precedentă, W205, o avem în redacţie şi o exploatăm în regim cotidian.
Revenind la video-ul designerului suedez, acesta a fost şi mai critic în raport cu noua versiune C43, despre care spune că nu se distinge vizual aproape deloc şi e total inutilă, fiind un soi de AMG fals. Din nou, acesta îşi argumentează poziţia prin sublinieri de linii şi detalii de design, pe care le explică într-un mod cât se poate de clar, în video-ul de mai jos.
0
6,617
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!