(VIDEO) Un fost designer BMW, care a criticat constant ultimele modele, laudă noua Serie 7, dar vine şi cu propuneri

15 Mai 2022, 14:56
Redacţia PiataAuto.md
Designerul Frank Stephenson a fost unul din cei mai duri critici ai BMW în ultimii ani, blamând dur majoritatea ultimelor modele, din cauza grilelor mari şi formelor pe care el le numea haotice şi neinspirate. Vocea lui era ascultată pentru că Stephenson a fost el însuşi unul din designerii principali ai BMW, fiind şi creatorul primei generaţii de BMW X5, în caroserie E53, de exemplu.
Acum, Frank Stephenson a publicat un video pe canalul său de YouTube în care vorbeşte despre noua BMW Seria 7. Surprinzător, dar de această dată fostul designer BMW vorbeşte mai mult în termeni pozitivi despre noul model, declarând că în sfârşit BMW începe să-şi tempereze oscilaţiile haotice în design şi reîncepe a aplica linii echilibrate şi inspirate, cu proporţii plăcute ochiului.
Totodată, Frank Stepehnson vine şi cu câteva propuneri de îmbunătăţire a noii Serii 7, despre care spune că ar fi putut-o face şi mai originală şi somptuoasă. Prima dintre ele ar fi fost renunţarea la blocurile optice în două nivele prin eliminarea celor de sus. Astfel, ar rămâne doar blocurile optice de jos, practic mascate în design, şi s-ar crea efectul pe care-l aveau cândva farurile escamotabile de la BMW Seria 8 E31 de exemplu.
Pe lângă asta, grila putea fi uşor scurtată pe înălţime, iar astfel partea frontală a maşinii ar fi arătat şi mai original şi atemporal, spune fostul designer BMW.
Propuneri mai continuă cu câteva detalii mai mic pe lateral şi la posterior, dar şi cu o analiză interesantă, mai ales că vine din perspectiva unui om care a creat modele BMW care au devenit legendare în timp. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,020
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!