(VIDEO) Un motociclist, oprit de poliţia din Moldova pentru că ar avea defecţiuni la sistemul de iluminare, deoarece îi ardea doar un far

30 Mai 2022, 10:26
Redacţia PiataAuto.md
Un motociclist din Moldova a avut parte de o întâmplare mai specială cu agenţii de poliţie săptămâna trecută. Aceştia l-au oprit pe un traseul din Moldova, invocându-i că ar avea defecţiuni la sistemul de iluminare, pentru că la motocicleta sa ar arde doar un far.
Problema e că motocicletele au de obicei doar un far, deci asta n-ar trebuie să fie tratat ca o defecţiune. Confuzia poliţiştilor a venit din designul motocicletei — un Kawasaki Ninja — care are două faruri alăturate, de dimensiuni similare, unul din care e pentru lumina standard, iar celălalt e pentru faza lungă.
Foto: Kawasaki Ninja

Respectiv, în condiţii normale de circulaţie, doar unul din cele două arde, iar poliţiştii au tratat asta ca o defecţiune şi l-au pus pe motociclist să le demonstreze dacă luminile motocicletei funcţionează într-adevăr într-un asemenea mod, după care i-au permis să plece.
Fără a acuza poliţiştii de ceva — că până la urmă nu toţi pot cunoaşte nuanţele de design Kawasaki —, motociclistul a publicat imaginile în mediul online, iar în decurs de câteva zile acestea au devenit populare printre comunităţile de motociclişti din Moldova şi România. Vezi video-ul surprins în cadrul interacţiunii cu poliţia mai jos.

Sursa video: TikTok / vlad_636r
0
15,326
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!