Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer de camion din SUA, cu 45 ani stagiu de muncă, se plânge pe mâncarea din parcările de camioane şi condiţiile acestora

18 Mai 2022 - 15:31
Redacţia PiataAuto.md
Industria transporturilor şi profesia de şofer de camion s-a schimbat mult în ultimul deceniu, în aproape toate aspectele ei, de la condiţiile de muncă până la cultura în relaţiile dintre şoferi, de la felul în care e văzută şi respectată profesia până la condiţiile de infrastructură de care şoferii pot beneficia. Iar şoferii cu stagiu imens de muncă au reuşit să vadă toate aceste modificări prin propria experienţă. Un astfel de şofer de camion din SUA, cu 45 de ani stagiu de muncă, a răbufnit într-un scurt video, în care îşi spune părerea.
În primul rând, acesta se plânge mai ales pe parcările de camioane, situaţia acestora fiind oarecum universală şi pentru Europa. Acesta spune că la începutul carierei sale existau parcări care aveau facilităţi precum săli de sport pentru şoferii de camione, pe atunci considerându-se că munca de şofer de camion presupune lipsă de mişcare când aceştia sunt la volan, iar existenţa sălilor de fitness cu exerciţii cardio ar compensa această lipsă şi i-a menţine pe şoferi sănătoşi şi în formă. Şoferul american spune că, fiind pasionat de fitness, adeseori merge 1-2 km pe jos spre oraşe din parcarea în care staţionează, doar pentru a ajunge la o sală, iar alteori foloseşte utilaje compacte portabile pentru a face sport chiar în parcare.
Pe lângă asta, acesta se plânge că-n parcările de camioane din SUA aproape în exclusivitate mâncarea e de tip fast food, opţiune mai sănătoase lipsind aproape cu desăvârşire. E ca şi cum acest segment de profesionişti ar fi cu totul neglijat, considerându-se că aceştia merită doar un asemenea tip de alimentaţie, care dă efecte, din nou, asupra sănătăţii pe termen îndelungat.
În fine, chiar dacă o face din prisma predilecţiilor personale, acest şofer de camion din SUA atenţionează, totuşi, asupra unor probleme atât de des răspândite, încât e un fenomen, atât în America de Nord, cât şi în Europa. Şoferii de camioane sunt cu adevărat aproape condamnaţi la o viaţă în limita autostrăzilor şi parcărilor adiacente acestora, făcând uz de acea infrastructură, care există în aceste parcări. Şi dacă în SUA de multe ori confortul şi spaţiul camionului mai compensează din lipsa de condiţii, atunci în Europa camioanele sunt mult mai puţin generoase la acest capitol. Iar aici cu siguranţă dacă ne citesc şoferi de camioane ar putea spune mult mai multe din proprie experienţă.
Vezi mai jos video-ul în care vorbeşte şoferul de camion din SUA.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter