(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a făcut facelift la un Mercedes S-Class W222 cu piese comandate din China

1 Mai 2022, 21:31
Redacţia PiataAuto.md
Ideea de a împrospăta un model la mijloc de carieră vine din dorinţa de a-i revigora atractivitatea vizuală şi de a menţine viu interesul pentru el. În ultimii ani, însă, mai ales la Mercedes, facelift-ul a început a aduce mai multe schimbări de motoare decât schimbul de generaţie. Pentru unii oameni, care deţin o generaţie curentă, apariţia unui facelift nu schimbă prea mult în atitudinea lor faţă de propria maşină. Pentru alţii însă, contează impresia pe care o creează altora, şi astfel, să pari că ai un facelift devine important.
Un youtuber din SUA a vrut să exploateze această dorinţă, chiar dacă generaţia W222 a lui Mercedes S-Class nu se mai produce deloc. Youtuber-ul şi-a cumpărat ceva timp un în urmă un S-Class la mâna a doua, pre-facelift, care era într-o condiţie nu tocmai perfectă. Şi pentru că tot trebuie să lucreze la caroseria lui, acesta s-a gândit să încerce experimentul de a-i modifica aspectul vizual de la cel de la până facelift cu cel de după facelift.
Astfel, acesta a comandat un set de piese, pornind de la blocurile optice faţă de tip nou, o nouă bară de protecţie faţă şi o nouă grilă, bară de protecţie spate şi blocuri optice spate de acolo. Şi astfel a şi făcut toată operaţiunea de împrospătare a maşinii cu una post-facelift, la un cost total al pieselor de 5,000 dolari, după cum spune el.
E o investiţie bună sau nu — e discutabil. Dar partea interesantă e că piesele chinezeşti de această dată s-au dovedit a fi relativ bine realizate şi s-au potrivit, întrucât adeseori acestea pot avea erori vizibile de aliniere şi astfel instalarea lor devine dificilă.
Vezi toată operaţiunea de „întinerire” în video-ul mai jos.
0
18,200
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!