(FOTO) În Chişinău a început reparaţia bulevardului Renaşterii şi străzii alăturate, Tudor Vladimirescu

20 Iunie 2022, 14:22
Redacţia PiataAuto.md
În Chişinău au demarat reparaţiile uneia din cele mai aglomerate artere din Chişinău, care conectează sectorul Centru cu sectoarele Râşcani şi Ciocana. E vorba de bulevardul Renaşterii şi cele două braţe ale străzii Tudor Vladimirescu, în care acesta derivă.
Astfel, sectorul supus reparaţiilor e cuprins între intersecţia bulevardului Renaşterii cu Albişoara şi bd. Grigore Vieru pe de o parte şi continuă până la sensul giratoriu de la Tudor Vladimirescu. Această stradă va fi reparată în sectorul dintre sensul giratoriu de la strada Florilor până la intersecţia cu strada Kiev. Pe harta de mai jos e marcat întreg segmentul reparat.
Lucrările au început azi cu demontarea bordurilor vechi şi pregătirea pentru borduri noi. Ulterior, va urma procedura de frizură a asfaltului vechi şi turnarea unui strat nou de asfalt. În paralel, se vor face lucrări şi la amenajarea trotuarelor de pe aceste străzi.
În perioada reparaţiilor sunt posibile formări de aglomerări de trafic. Primăria nu a anunţat, însă, care e data limită a lucrărilor şi nici dacă în zonă vor fi amenajate treceri de pietoni supraterane sau subterane, or, în prezent, în zona sensului giratoriu de la Renaşterii/Tudor Vladimirescu e o problemă mare la acest capitol, trecerile fiind mult prea depărtate, la multe sute de metri una faţă de cealaltă.
1
1,372
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!