Furturi de proporţii raportate la două fabrici Ford din SUA, iar trei hoţi au fost prinşi pentru că au rămas fără benzină la Mustang-uri

20 Iunie 2022, 11:46
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că Ford are probleme cu securitatea spaţiilor de stocare temporare a automobilelor produse la fabricile sale din SUA, or, producătorul auto a raportat două furturi de proporţii la un interval de doar câteva zile.
Primul caz a avut loc la fabrica Deaborn, din Detroit. Acolo s-a descoperit că au fost furate mai multe exemplare ale pick-up-ului Ford Raptor, în valoare totală de 1 milion de dolari. Poliţiştii au descoperit gardul de plasă rupt, semn că hoţii l-au forţat, cel mai probabil, chiar cu maşinile. La câteva zile distanţă, poliţia a recuperat 13 exemplare Raptor, dar toate erau în stare avariată, cu piese lipsă. Deşi e clar că un furt de asemenea proporţii nu putea fi făcut de un singur om, poliţia a reţinut deocamdată doar un suspect.
La doar o săptămână distanţă de la primul furt, însă, la o altă fabrică de la circa 30 km depărtare de prima a fost raportat un alt furt de proporţii, de această dată a 6 exemplare de Mustang, iar aici prinderea hoţilor a fost de-a dreptul anecdotică. Poliţia a observat iniţial un grup de Mustang-uri parcate, dar nu a intervenit, crezând că e vorba de o întrunire a acestora. Ulterior, însă, un hoţ ce conducea un Mustang GT500 a rămas fără benzină nu departe de o staţie de alimentare şi a fost prins de poliţie. Aceeaşi soartă au avut-o alţi doi hoţi, dar de această dată pe autostrada I-75. Poliţia încă mai caută celelalte Mustang-uri furate.
0
2,817
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!