În week-end la Comrat vor putea fi admirate în acţiune zeci de offroadere din Moldova, într-un eveniment de motorsport în toată legea

17 Iunie 2022, 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul care urmează va fi unul intens pentru pasionaţii de offroad din Moldova. Zeci de modele 4x4, de la offroader-e până la ATV-uri, vor putea fi urmărite direct în acţiune la Comrat, unde va avea loc o nouă etapă a campionatului naţional de offroad.
Ziua de sâmbătă, 18 iunie, e una de pregătiri pentru participanţi, când aceştia fac cunoştinţă cu punctele de reper ale traseului. Duminică, 19 iunie, însă, va fi ziua competiţiei propriu-zise, unde sunt invitaţi în rol de spectatori toţi doritorii, începând cu ora 10:00.
Vorbim, deci, de un eveniment de motorsport în toată legea, care va avea loc în Moldova. Şi pentru că în ţara noastră au loc mult prea rar evenimente de motorsport bine organizate, aceşti piloţi participanţi au nevoie să simtă susţinerea publicului. Şi întrucât în Moldova nu avem circuite sportive, însă avem un relief potrivit pentru competiţii de offroad, se promit provocări spectaculoase, care vor trebui parcurse de vehiculele 4x4.
Organizatorii ne-au şoptit că întregul traseu de competiţie din apropiere de Comrat va avea circa 100 km, deci va fi o competiţie intensă şi solicitantă pentru maşini. Blocări în noroi, defecţiuni de maşini, folosire de troliuri, traversări spectaculoase de denivelări — toate promit a fi parte din peisajul de duminică.
Prin urmare, chiar şi cei care nu trăiesc în Comrat sau în localităţile din preajmă sunt însemnaţi să vină pentru a fi vedea pe viu acţiunea. De la Chişinău la Comrat, de exemplu, sunt circa 100 km, iar traseul E584 prin Hânceşti şi Cimişlia e unul cu carosabil impecabil în cea mai mare parte, prin urmare drumul până la Comrat poate fi un episod plăcut de evadare mai specială din capitală.
0
2,010
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!