O navă rusească, cu 570 de automobile la bord, a luat foc în Marea Japoniei, în drum spre Vladivostok

27 Iunie 2022, 11:59
Redacţia PiataAuto.md
Nava rusească Angara, care transportă 570 de automobile la bord, a luat foc sâmbătă, 25 iunie, în Marea Japoniei, în calea sa din Toyama, Jaonia, spre Vladivostok Rusia, la o distanţă relativ mică de ţărmul japonez. La ora redactării acestui articol, entităţile de presă din regiune relatau că nava încă mai arde, muncindu-se la stingerea incendiului.
Presa japoneză menţionează că incendiul a cuprins toate compartimentele cargo ale navei, prin urmare, cel mai probabil toate cele 570 de automobile sunt afectate iremediabil. Entităţile de presă din Vladivostok menţionează că pentru operaţiunea de stingere a incendiului a fost trimisă o altă navă a aceluiaşi operator din Rusia, iar japonezii n-ar fi venit să-i ajute. Totuşi, oamenii de la bord au fost salvaţi şi au fost admişi temporar în Japonia, în cadrul operaţiunii de salvare. Niciunul dintre ei nu este rănit.
Foto: Nava Angara, înainte de incediu

Transportatorul a anunţat deja că toate maşinile transportate erau asigurate, prin urmare, pagubele financiare vor fi acoperite de companiile de asigurări. Pagubele de mediu, inevitabile în asemenea cazuri, nu le acoperă nimeni, de obicei. În luna februarie, de exemplu, nava Felicity Ace a luat foc în Oceanul Atlantic, cu aproape 4.000 maşini la bord, inclusiv electrice, iar după câteva săptămâni în care a ars, a ajuns la fundul oceanului.
0
26,028
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!