O şoferiţă în stare de ebrietate a provocat un accident cu decesul a 4 muncitori la reţeaua de apă în Iaşi

18 Iunie 2022, 09:57
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs în Iaşi în noaptea de joi spre vineri, iar autoarea a fost reţinută de poliţie în după amiaza zilei de ieri. O şoferiţă în stare de ebrietate, cu 0,42 mg/l de alcool în aerul expirat, a pierdut controlul maşinii sale, având şi viteză sporită, a lovit gardul unei case de pe partea dreaptă, iar ulterior maşina a fost proiectată într-o camionetă a unei echipe de 4 muncitori ce efectuau lucrări la reţeaua de apă a oraşului.
Muncitorii se aflau în spatele furgonetei. Toţi patru au decedat în minutele de după impact, unii dintre ei mai erau conştienţi în primele minute, relatează martorii teribilului accident.

Şoferiţa a fost dusă imediat după accident la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat spitalizarea şi a fost lăsată să plece acasă, într-un mod aproape inexplicabil, întrucât tocmai provocase un accident cu 4 vieţi pierdute, fiind în stare de ebrietate confirmată deja.
Abia a doua zi, adică ieri, vineri, poliţiştii din Iaşi au plecat în căutarea ei, dar aceasta nu a fost găsită acasă şi nu răspundea la telefon. Poliţiştii au intrat în alertă şi în cele din urmă au găsit-o la o terasă din centrul Iaşiului, aceasta consumând din nou alcool. Au reţinut-o pentru 24 de ore, urmând ca azi a să apară în faţa instanţei pentru aprobarea arestului preventiv.
Din păcate, însă, 4 vieţi au fost pierdute în acest accident absurd, în care alcoolul, viteza şi iresponsabilitatea combinate au dus la consecinţe tragice.

Sursa foto: aloiasi.ro
0
1,910
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!