Poliţia din Germania i-a interzis unui şofer să se deplaseze mai departe pentru că avea prea mult gunoi în maşina sa

11 Iunie 2022, 17:33
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania a avut de-a acum câteva zile cu un caz neobişnuit, interzicându-i unui şofer să se deplaseze mai departe, după ce l-au oprit, pentru că acesta avea prea mult gunoi în autoturismul său.
Un echipaj de poliţie patrula la orele amiezii, la 7 iunie, în apropiere de localitatea Lüdenscheid, din proximitatea oraşelor Dortmund şi Wuppertal, când au observat o maşină care părea încărcată până peste linia geamurilor. Aceştia au tras pe dreapta automobilul, iar când şoferul le-a deschis geamul, poliţiştii au descoperit şocaţi că maşina era plină cu gunoi. Cutii, genţi, haine, pachete goale de mâncare, ambalaje vechi — toată maşina era plină cu gunoi, inclusiv locul pasagerului din dreapta şi toată bancheta spate. Singurul loc mai liber de gunoi era scaunul şoferului şi zona volanului, iar până şi sub pedale se afla gunoi, ceea ce făcea imposibilă apăsarea lor.
Poliţia a considerat anume acest elemente drept periculoase pentru trafic, ori, în caz de urgenţă, şoferul n-ar fi putut apăsa pedala de frână până la capăt. Astfel, i-au interzis acestuia deplasarea de mai departe. Şi pentru că şoferul nu părea să conştientizeze că ar fi făcut ceva greşit, transportând gunoi pe care pur şi simplu îl adună constant în maşină, poliţia l-a obligat să treacă acum un test psihiatric şi mai multe testări la oficiul de siguranţă rutieră, pentru a i se putea reconfirma dreptul se a se afla în trafic sau, în caz contrar, pentru a i se suspenda pe termen lung permisul.
0
2,168
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!