Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Reglări de conturi pe trasee, ca-n anii 90, la Basarabeasca, în sudul Moldovei, raportate de poliţie

27 Iunie 2022 - 10:16
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova raportează astăzi despre un caz incredibil, desfăşurat după un scenariu ce părea a fi demult uitat prin anii 90. Cazul a fost descoperit datorită unui pacient, internat la spitalul din Basarabeasca cu rană în piept, care ar fi declarat că a căzut. Medicii şi poliţiştii au devenit suspicioşi, iar astfel au descoperit firul poveştii.
Foto: Captură video a altercaţiilor. Sursa: Poliţia Republicii Moldova

Astfel, totul ar fi pornit de la un conflict iscat pe 24 iunie, între un localnic din Basarabeasca şi cineva din Chişinău. La 26 iunie, adică ieri, protagonistul din Chişinău şi-a luat 3 amici, inclusiv rănitul ajuns ulterior în spital, şi a mers în Basarabeasca pentru a se răzbuna. Acolo l-au bătut iniţial pe cel care-l vizaseră, apoi acela a urcat pe motocicleta sa cu o rangă metalică şi totul a degenerat într-o altercaţie de trafic, cu răngi şi deteriorări, dar şi răsturnarea motocicletei. Apoi s-a mai luat după protagonişti un alt localnic cu maşină, apoi şi prietena motociclistului.

În apropiere de satul Iserlia, localnicii au reuşit să oprească maşina celor 4 veniţi din Chişinău şi le-au deteriorat-o, rănindu-l şi pe cel care a ajuns la spital. Poliţia anunţă că a identificat toţi participanţii la conflict şi i-a reţinut pe toţi pentru clarificări şi documentări, urmând să decidă asupra acuzărilor care li se vor aduce acestor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter