Un atelier din Japonia face generaţii recente de Toyota Land Cruiser să arate în stilul celor clasice

9 Iunie 2022, 17:05
Redacţia PiataAuto.md
Un atelier din Japonia, pe nume Renoca, a venit cu o idee care a prins excepţional de bine la public, iar comenzile curg gârlă. Practic, generaţiile recente ale lui Toyota Land Cruiser pot fi transformate relativ uşor să arate în stilul celor clasice, în special în stilul generaţiei J60.
Nu e vorba de vreo dezasamblare totală a maşinii până la caroserie sau de lucrări complexe de sudură, ci de mici trucuri. Practic, cei de la Renoca au proiectat grila frontală şi partea din jurul ei, ca să se instaleze în aceleaşi puncte şi să se îmbine cu designul modelului mai nou, iar în interiorul grilei au montat piese originale de Toyota, precum farurile şi logo-urile, compatibile cu modelele clasice.
Iar dacă se mai montează şi o bară de protecţie de fier sau roţi cu jante în stil clasic, întreaga maşină începe să arate imediat în stilul celei clasice, încât mulţi nici nu-şi vor da seama că atât de puţine piese s-au schimbat, de fapt.
Iar cei care vor aspectul complet, pot alege şi o vopsire completă în culorile retro originale, care nu se mai găsesc azi în gama Toyota. În nuanţele clasice, practic doar cunoscătorii foarte iniţiaţi în generaţiile de Land Cruiser vor înţelege că e vorba de modificări la mijloc.
Lucrările costă între 20 mii dolari şi 27 mii, în funcţie de gradul de personalizarea aleasă şi generaţia de Land Cruiser, care stă la bază.
0
4,520
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!