Un pieton care a traversat neregulamentar ar fi provocat un accident între un camion şi un microbuz la Teleneşti

22 Iunie 2022, 08:51
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri pe traseul R14 din raionul Teleneşti, Moldova, un microbuz de rută fiind lovit din spate de un camion în timp ce oprise la o staţie de transport public de pe acel traseu. Impactul a fost suficient de puternic încât să deterioreze puternic cabina camionului, dar, din fericire, atât şoferul de camion, cât şi toţi cei care se aflau în microbuz sau la staţia de transport public, au scăpat nevătămaţi. Totuşi, scenariul acestui accident e unul neobişnuit.
Imediat după impact, într-un video surprins de un martor, şoferul de camion ar fi declarat că a virat brusc dreapta pentru că un pieton a traversat neregulamentar traseul, sărind peste bariera metalică separatoare a celor două sensuri de circulaţie. Respectiv, pietonul a apărut brusc pe banda stângă şi a început a traversa spre dreapta, iar şoferul de camion ar fi frânat şi încercat să ocolească pietonul. După impact, şoferul de camion i se adresase pietonului, menţionându-i acestuia că i-a sărit chiar în faţa lui. Pietonul, nu a negat traversarea, dar a menţionat că „era departe, nu chiar în faţa lui”.
Poliţia a testat ambii şoferi la alcoolemie, iar rezultatul a fost 0,00 mg/L în ambele cazuri. Poliţia nu a confirmat deocamdată scenariul exact al accidentului, dar a promis să revină cu detalii.
0
1,124
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!