(VIDEO) Acesta e un BMW 2002 din Danemarca, modificat discret, dar care emană definiţia pasiunii pentru maşini clasice

10 Iunie 2022, 21:14
Redacţia PiataAuto.md
În ultimii ani, cu atât de multe schimbări majore la nivel mondial, pasiunea pentru maşini clasice a inspirat mult mai multă lume, pentru că mult mai mulţi dintre noi vrem să savurăm clipa, pentru că vrem să ne condimentăm viaţa cu lucruri care ne aduc adevărata satisfacţie. Iar maşinile clasice s-au dovedit a fi o terapie excelentă a sufletului. Şi pot juca acest rol fie că au preţuri de sute de mii de euro, fie că valorează doar câteva mii. Toţi îşi pot găsi ceva pe măsuri, chiar şi cei mai tineri, despre care până de curând se spunea că nu înţeleg maşinile, că nu vor să-şi facă permise de conducere, că nu mai prinde pasiunea auto la ei.
Nu mai e aşa. Tineri din toată lumea descoperă tot mai mult satisfacţia unei maşini clasice prin experienţa de la bord, prin experienţa de a avea grijă de acea maşină, de a lucra cu propriile mâini la ea. Iar cei care-şi doreau individualizare au descoperit că nu e nimic mai special şi mai unic în a-ţi scrie propria istoria alături de maşina clasică preferată. Aşa a făcut şi acest tânăr din Danemarca, pe nume Jakob.
Şi-a achiziţionat un BMW 2002, în versiune simplă, pentru că nu vorbim de un BMW 2002 tii sau 2002 turbo. Versiunile simple 2002 încă sunt relativ accesibile, iar tânărul din Danemarca a ales să-şi personalizeze maşina foarte discret, punând doar nişte jante BBS, arcuri şi amortizoare un pic mai coborâte şi o bară de protecţie frontală inspirată de la 2002 turbo. Odată cu coborârea maşinii, au trebuit lărgite un pic arcurile şi cam acolo au sfârşit modificările.
Până şi scaunele interiorului au rămas cu tapiţerie ruptă în câteva locuri. Ei şi? Asta nu diminuează pasiunea de a savura maşina acum şi asta nu-l încurcă pe proprietarul său să continue perfecţionarea în viitor. E un BMW, însă, care sclipeşte şi emană însăşi definiţia pasiunii pentru maşini clasice. Şi e filmat mai jos într-un clip scurt, de doar 3 minute. Însă sunt 3 minute menită să topească sufletul oricărui pasionat auto şi să-i facă pasionaţi până şi pe cei mai sceptici.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,533
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!