(VIDEO) Al doilea şofer care traversează un sens giratoriu din Chişinău în direcţie inversă în doar o săptămână, de această dată un taximetrist

4 Iunie 2022, 10:25
Redacţia PiataAuto.md
Acum aproape o săptămână, o cameră de bord surprinsese o situaţie în care un şofer al unui automobil din Ucraina se rătăcise la sensul giratoriu de la străzile Uzinelor, Vadul-lui-Vodă şi Ismail şi o luase în direcţie inversă, după care dăduse în marşarier. Spuneam atunci că intersecţia e una din cele mai complexe din Chişinău şi că şoferii din altă ţară cu siguranţă pot avea dificultăţi când ajung aici şi ne mai întrebam dacă nu cumva şi semnalizarea intersecţiei e unda deficitară şi incompletă, dacă se ajunge la asemenea situaţii. Ei bine, la doar o săptămână, situaţia se repetă, de această dată cu un taximetrist din Moldova.
Se presupune că taximetriştii sunt printre cei mai buni cunoscători ai oricărui oraş, întotdeauna, aşa că fie e vorba de un începător, fie de o încălcare conştientă, dar e cert că taximetristul a luat-o pe un soi de scurtătură, trebuind să fie ocolit de către vehiculele care circulau regulamentar.
Vezi întreaga situaţie, surprinsă de o altă cameră de bord, mai jos.

Sursa video: Facebook / Soferul / Oleg Dima
1
3,652
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!