(VIDEO) BMW continuă să-şi descopere lumii garajul secret M, cu prototipuri care n-au mai fost arătate până acum şi cu actualul M4 CSL

15 Iunie 2022, 19:56
Redacţia PiataAuto.md
Comunicarea s-a schimbat mult în zilele noastre, iar BMW e printre producătorii care au înţeles asta, vorbind publicului mai sincer şi mai direct, descoperindu-şi secrete într-un mod autentic. Acum câteva zile, cu ocazia aniversării de 50 de ani ai diviziei M, BMW a arătat lumii garajul său secret M, cu prototipuri CSL care la care s-a lucrat cu multă ardoare, dar care n-au mai ajuns a fi lansate şi n-au fost arătate public vreodată. Ei bine, atunci BMW a promis o continuare, pe care a şi oferit-o azi.
Explorarea garajului secret a continuat cu un nou prototip CSL, de această dată din ultimul deceniu. E vorba de un M2 CSL, construit în 2018, care avea motorul de 3,0 litri, cu 6 cilindri în linie, adus la 450 CP. Şi e un motor care, în tandem cu un sistem de evacuare sună fabulos, deci video-ul de mai jos trebuie neapărat văzut cu sunet.
Iar pe lângă asta, în video apare pentru prima dată mai detaliat, filmat pe viu, şi noul M4 CSL, model lansat recent. În peisajul acestui garaj secret, şi cu capota deschisă, de unde să văd şi elementele de rigiditate adiţionale, şi toată filosofia inginerească, parcă şi noul M4 CSL impune imediat o admiraţie mai mare decât cea deja uriaşă pe care o merita din momentul dezvăluirii.
Într-un cuvânt, e un video în care vorbesc inginerii cu pasiunea lor molipsitoare din ochi, şi e un video în care vorbesc şi maşinile prin sunetul cilindrilor. Deci, e un video care se serveşte doar cu sunet.
0
1,350
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!