(VIDEO) BMW dezvăluie noi maşini neştiute din istoria de 50 de ani a diviziei M, printre ele un M5 E34 fără acoperiş şi un Z3 cu motor V12

30 Iunie 2022, 13:07
Redacţia PiataAuto.md
BMW continuă să dezvăluie delicii secrete din istoria sa la aniversarea de 50 de ani ai diviziei M. Sunt delicii experimentale, maşini create de ingineri pentru a testa cât de realistă e o idee demenţială înainte de a o pune în producţie şi, pentru că am menţionat că au rămas neştiute, toate au rămas neproduse. Dar, să le vedem azi pentru prima dată e ceva cu totul intrigant.
Printre modelele scoase la lumina zilei acum de BMW se numără un M5 E34 decapotabil! Da, inginerii au experimentat pe atunci cu o formă decapotabilă a caroseriei E34, probabil încurajaţi de lansarea lui M5 Touring E34, model care e azi unul din cele mai rare M-uri produse vreodată.
De asemenea, la un moment dat inginerii M s-au încumetat să pună un uriaş motor V12 pe un Z3 M. Maşina a ieşit puternic, brută, dar foarte dezechilibrată în comportament, după cum recunosc inginerii.
Printre maşinile arătat se numără şi un Seria 8 E31 cu motor de pe bolidul cu care bavarezii participau pe atunci la Le Mans, dar şi mai multe maşini din motorsport. Vezi proaspăta incursiune prin secretele BMW mai jos.
0
3,370
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!