Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Camion surprins împingând un VW Polo pe autostradă în Olanda, prin tamponări repetate

23 Iunie 2022 - 09:05
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie cu totul neobişnuită a fost surprinsă pe autostrada A12 din Olanda, în apropiere de oraşul Utrecht. Un camion a tamponat de mai multe ori un VW, împingându-l efectiv din spate.
VW-ul mergea pe banda din dreaptă pe autostradă, cu luminile de avarie incluse. Din motive neclare, camionul care circula din spatele său pe aceeaşi bandă a tamponat de mai multe ori VW-ul, efectiv împingând maşina din faţa sa. Camionul mergea atât de repede, încât a devansat şi camioanele care circulau la banda alăturată, din stânga. În cele din urmă, şoferul din VW pare să fi sunat la poliţie, conform comentariilor din video, făcute de pasagerul unei alte maşini, care a surprins incidentul.
Cert e că o asemenea manevră e deosebit de periculoasă pentru cel din VW. Maşina se putea destabiliza foarte uşor, ajungând cu partea sa laterală în faţa aceluiaşi camion, sau putea să ajungă pe oricare altă bandă, riscând un impact puternic şi eventual răsturnare. Prin urmare, situaţia a prezentat un risc major pentru viaţa celui din VW, iar poliţia olandeză, dacă a fost anunţată în cele din urmă, cu siguranţă are toate şansele să-l lase fără permis pe şoferul de camion şi să-l supună unei anchete ample. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: TikTok/@paikizstelian
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter