(VIDEO) Cum arată un camion Mercedes Actros din Germania, transformat într-o casă completă pe roţi, cu garaj şi terasă

3 Iunie 2022, 17:29
Redacţia PiataAuto.md
Există în lumea noastră mulţi dintre cei care preferă să călătorească, având o întreagă casă cu ei, sub forma unei camionete sau a unei remorci. Dar, pe cât de libere sunt acele călătorii, pe atât de restrictive sunt, de obicei, în spaţiul de care beneficiezi şi în confortul pe care-l ai. La celălalt pol, însă, există case pe roţi complete, confortul cărora e conceput să fie echivalent cu cel al unei vile scumpe. Despre o asemenea casă, construită în Germania pe baza unui ditamai camion Mercedes Actros, vorbim azi.
Camionul a trecut prin transformări fantastice, devenind o casă multifuncţională cu garaj, terasă şi două motoare diesel — unul pentru propulsie şi altul pentru rolul de generator electric. Acesta din urmă e încapsulat acustic şi e programat să pornească singur atunci când reţeaua electrică a casei sesizează că are nevoie de energie pentru a o compensa pe cea cheltuită din baterii.
Vorbind de gara, în spate există un garaj cu rampă, în care e ascuns un automobil adevărat, un smart, pentru a fi compact, dar acesta e realizat în acelaşi ton de design cu camionul şi serveşte pentru mici deplasări când casa opreşte la o destinaţie.
Camionul are o terasă cu prelată, care se retrage automat dacă vântul e prea mare. Iar adevăratul lux se ascunde la interior, unde a ascuns acel confort al unei vile de lux, de care vorbeam. Or, şi acest camion, de fapt, costă cât o vilă de lux. Preţul final e de peste 1 milion de euro! Iar turul de mai jos al acestui camion, te face să înţelegi de ce preţul e atât de exorbitant.
0
22,578
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!