(VIDEO) Cum merge şi cum sună în zilele noastre noul BMW M3 Touring pe Nurburgring, în timp ce marchează un record

17 Iunie 2022, 21:35
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară vă spuneam că BMW a destăinuit lumii că noul BMW M3 Touring, versiunea break, încă nelansată oficial, al lui M3, a reuşit să marcheze recordul de cel mai rapid break pe Nurburgring, atingând un timp de 7 minute 35,060 secunde pentru a parcurge cei 20,83 km ai circuitului. Ei bine, azi seara BMW a publicat şi filmul complet al performanţei.
De obicei doar pasionaţii avansaţi de jocurile video sau ai circuitului Nurburgring pot avea răbdare să urmărească 8 minute de mers pe circuit în continuu. Dar acest video arată elocvent cât de manevrabil e şi cum sună în zilele noastre acest break de performanţă, BMW M3 Touring. Şi dacă despre multe alte maşini din prezent putem spune că sunt mai lipsite de emoţie şi suflet, atunci despre actualul M3 putem spune că e exact la polul opus, cu o precizie fenomenală în condus şi o plăcere excepţională. N-am condus M3 Touring încă, fireşte, însă am condus M3 Sedan şi ne-am format această concluzie pe viu. Şi se pare că break-ul e cel puţin la fel de savuros.
Vezi mai jos ce poate face azi un break BMW, pe care poţi să-l cumperi şi ca singura maşină în familie, motivând că are portbagajul mare şi că e „practic”. Ah, da, vezi totul neapărat cu sunet.
0
1,467
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!