(VIDEO) Cum se conduce Tesla transformată în tanc electric în Germania de către doi youtuberi

17 Iunie 2022, 14:35
Redacţia PiataAuto.md
Acum o lună scriam despre doi youtuberi din Germania, cu pricepere avansată la mecanică şi inginerie, care au transformat o Tesla Model 3 într-un tanc cu şenile şi au numit-o Model T, unde T vine de la tanc, evident. Pe atunci cei doi au promis şi o ieşire în teren cu creaţia lor. Ei bine, acum promisiunea a fost îndeplinită, iar tancul Tesla şi-a demonstrat abilităţile în teren.
Aceştia au explicat şi cu anume se poate conduce o Tesla cu şenile, odată ce puterea vine de la electromotoare. Marea întrebare e cum virează vehiculul, or, la şenile procesul de virare e diferit. Răspunsul e simplu, de fapt. Cei doi youtuberi au asigurat maşinii capacitatea de a activa frânele separat pe fiecare parte. Astfel, când se doreşte virarea la stânga se frânează partea stângă a maşinii şi se apasă un pic accelerarea. Sau se pune în marşarier şi se apasă frâna pe partea dreaptă. Restul muncii o fac diferenţialele.
Ei bine, Tesla creată de ei în rol de tanc a avut performanţe excepţional de bune în offroad. Chiar dacă tinerii au conceput şi construit tancul într-un garaj, ingineria germană creată de ei a funcţiona plictisitor de ireproşabil la început. Dar, fireşte, plictiseala a trebuit alungată, aşa că doza de intrigă a fost sporită printr-o coborâre intensă a unei pante abrupte, care a suprasolicitat una din şenile şi a făcut-o să-şi piardă câteva arcuri, apoi şi să se desprindă.
Totul e parte din procesul de perfecţionare, însă, aşa că tinerii au promis să reasambleze totul înapoi, să facă mici perfecţionări şi să înainteze cu proiectul lor de Tesla transformată în tanc electric.
Vezi întreaga ieşire în offroad în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în engleză sau română.
0
1,549
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!