(VIDEO) Cum sună şi cum arată un Audi RS6 de 1000 CP, modificat de atelierul MTM din Germania

23 Iunie 2022, 19:37
Redacţia PiataAuto.md
Atelierul MTM e unul din cele mai puţin cunoscute din cele specializate în modificarea modelelor Audi, dar totodată din cele mai ambiţioase. Cei care ne citesc de mai mulţi ani, şi-ar putea aminti că mai demult noi am făcut şi 4 teste drive cu modele anterioare Audi modificate de MTM, dar i-am şi vizitat la sediul lor din Germania. Încă de pe atunci, pe viu, ne-am convins că acele maşini erau modificate cu o ardoare inginerească excepţională, chiar mai temeinică decât modificările celor de la ABT, spre exemplu, pe care de asemenea le-am încercat.
Ei bine, între timp lucrurile au evoluat, iar cei de la MTM au în gama lor curentă un Audi RS6 actual, a cărui putere a fost adusă de la 600 CP la tocmai 1.001 CP! Da, ştim că e un V8 de 4.0 litri sub capotă, dat totuşi, de departe nu orice atelier de tuning se va apuca să crească atât de mult puterea unui motor şi pe deasupra să mai ofere şi garanţie pentru produsul finit. Iar acest Audi e o adevărată bestie cu 1.001 CP şi 1.300 Nm!
Un asemenea Audi RS6 modificat de MTM accelerează de la 0-100 km/h în 2,67 secunde! De la 0 la 200 km/h în 8,2 secunde. Iar viteza maximă e limitată la 350 km/h! Acest break de la Audi este, deci, nu doar un supercar mascat într-un break, ci un adevărat hipercar familist! Vezi mai jos cum sună, cum arată şi cum accelerează acest fascinant Audi.
0
5,055
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!