Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Dacia Duster 1,5 dCi se duelează cu Land Rover Defender în afara asfaltului

24 Iunie 2022 - 15:42
Redacţia PiataAuto.md
Land Rover Defender este modelul care şi-a câştigat o reputaţie de a fi sinonim cu capacităţile avansate în ofrroad, în mare parte graţie predecesorului său. Dar şi noua generaţie Defender e una cât se poate de capabilă în offroad, chiar dacă şi-a sporit enorm confortul de la bord şi a migrat spre mult mai multă civilizaţie. Cât de comparabilă în aceste abilităţi de offroad poate fi, deci, Dacia Duster, alături de un offroad?
Comparaţia nu e deloc irelevantă, ba dimpotrivă. Dacia, fiind un model mult mai accesibil şi fiind adeseori lăudată pentru capacitatea de a avansa foarte bine în offroad, ia adeseori rolul unui offroader mai puţin pretenţios, aşa cum era considerat cândva bătrânul Defender. Şi, fiind şi accesibilă, are şanse mult mai mari de a fi aleasă pentru sarcini practice pe drumuri accidentate, faţă de un Defender mult mai scump în zilele noastre.
În duelul de mai jos e un Duster cu motor 1,5 dCi, cu tracţiune integrală. Land Rover Defender, de cealaltă parte, are un motor de 3,0 litri cu 300 CP la activ şi, evident, tracţiune integrală.
Defenderul a învins, fireşte. Dar în acest caz contează că Duster a înaintat prin aceleaşi provocări, chiar dacă a făcut-o un pic mai lent. Şi apoi, simplul fapt că o Dacia Duster poate ţine piept îndeaproape cu un Defender e mult mai mai important decât victoria simbolică. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter