(VIDEO) Duel între o motocicletă Suzuki Hayabusa şi un Lamborghini Aventador SVJ

4 Iunie 2022, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Suzuki Hayabusa e o legendă vie în lumea motocicletelor, întrucât a fost modelul care a fost atât de rapid şi de puternic, fără a fi excesiv de scump, încât a rescris normalitatea performanţelor şi a impus schimbări în întreaga lume moto. Dar, rapiditatea accelerării la o motocicletă depinde într-o măsură mult mai mare de abilităţile celui care a conduce în a o stăpâni, spre deosebire de o maşină, unde lucrurile sunt mult mai consecvente.
Aşadar, un duel între o Hayabusa şi un Lamborghini Aventador SVJ nu poate fi altfel decât extraordinar de intrigant. Maşina are un motor V12 de 6.5 litri, cu 770 CP şi 720 Nm, având şi tracţiune integrală. Suzuki Hayabusa are 195 CP, scoşi dintr-un motor de 1,340 cm cubi, motorul fiind unul cu 4 cilindri.
Ei bine, motociclistul a reuşit un start excelent şi chiar dacă pare că iniţial maşina a avansat un pic, în scut timp motocicleta a plecat departe în faţă, învingând detaşat. Chiar şi următoarea încercare a repetat rezultatul. Mai mult ca atât, până şi la cursa cu start din mişcare, Suzuki Hayabusa a luat o victorie clară.
Vezi în video-ul de mai jos întregul duel.
0
4,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!