(VIDEO) O maşină de şcoală auto din Chişinău, la un pas de a fi accidentată pentru că elevul de la volan a făcut totul prea corect

8 Iunie 2022, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile de şcoală auto sunt semnalizate peste tot pentru că acei care le conduc încă mai pot fi neîndemânaţi şi pot acţiona impredictibil. Dar uneori aceeaşi elevi au un comportament încă nealterat de uzanţele de ignoranţă ale altor şoferi şi acţionând ca la carte, devin impredictibili pentru ceilalţi. O asemenea situaţie bizară a fost surprinsă ieri pe strada Grădina Botanică din Chişinău.
La intersecţia cu strada Sarmizegetusa, există un semafor cu plăcuţă cu săgeată verde pe fundal negru, ceea ce înseamnă că, atunci când e roşu, se poate opri iniţial la roşu, după care, dacă nu există trafic din stânga se poate continua deplasarea înainte. Foarte mulţi şoferi, însă, nu mai opresc cu totul, ci-şi continuă mişcarea dacă văd că de pe stânga e relativ liber. Doar că elevul unei maşini de şcoală auto a făcut totul corect şi a oprit, ba chiar mai lung decât ar fi aşteptat alţii. Iar un alt şofer din spate s-a pomenit cu maşina de şcoală auto brusc în faţa sa. Acesta din urmă a frânat brusc şi a ocolit la milimetru pe dreapta, urcând cu roţile pe bordură şi fiind şi la un pas de a intra în stâlpul cu semafor. Totul a fost la centimetri de un accident grav, dar s-a trecut cu evitarea lui, din fericire.
Vezi întregul moment, surprins de o cameră de bord, mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Simion Simion
0
68,641
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!