(VIDEO) O maşină parcată într-o staţie de transport public din Chişinău, acroşată de o altă maşină care parchează la fel, iar şoferul a plecat

18 Iunie 2022, 10:51
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când o maşină a acroşată, iar autorul pleacă de la locul accidentului, întotdeauna e vorba de o situaţie neplăcută şi demnă, cu excepţia cazurilor când autorul lasă o scrisoare cu contactele sale sau sună singur la poliţie anunţându-şi fapta, pentru a putea fi găsit ulterior pentru constatări şi documentări. Dar în situaţia surprinsă ieri în Chişinău totul e mult mai discutabil de atât.
O Skoda Fabia era parcată neregulamentar, direct în spaţiul staţiei de transport public, locul având şi cu marcaje galbene care atenţionează suplimentar şoferii că staţionarea şi parcarea e interzisă acolo. Partea spate a maşinii ieşea mult spre direcţia carosabilă, într-un cuvânt, dacă ar fi să arătăm un exemplu al unei parcări neregulamentare şi neinspirate, acesta ar putea fi unul din ele.
Un taximetrist cu o Toyota, însă, a vrut să staţioneze exact la fel, şi a făcut dreapta pentru a se alinia în paralel cu Skoda. Doar că nu şi-a estimat dimensiunile maşinii sale şi a acroşat colţul stâng spate al Fabiei cu aripa dreapta spate a sa. După acroşare, taximetristul a ieşit, a pus mâinile pe bara de protecţie a Fabiei pentru a constata zgârieturile, apoi a plecat.
Nu ştim dacă taximetristul a sunat sau nu la poliţie să anunţe fapta şi dacă pur şi simplu a plecat, e un fapt ce merită sancţionat. Dar toată situaţia parcării în staţia de transport public ne face să ne întrebăm cum ar fi încăput un autobuz acolo sau un troleibuz? Şi dacă un troleibuz acroşa Skoda parcată acolo? Cumva, însăşi modul în care era parcată această maşină e unul deosebit de riscant pentru a se ajunge în asemenea situaţii. Morala e simplă, staţiile de transport public sunt locul în care nimeni n-ar trebui să-şi lase maşini parcate vreodată. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Valentin Turkan
0
1,854
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!