(VIDEO) O staţie de alimentare din SUA a vândut din greşeală benzină cu 0,69 dolari, în loc de 6,99

22 Iunie 2022, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Preţurile la carburanţi sunt atât de mari peste tot în lume, încât se modifică prea des şi ajung la cifre neobişnuite, nevăzute anterior pe panouri. Într-atât de neobişnuite, încât şi setarea unui nou preţ la panoul unei benzinării din Rancho Cordova, California, a generat o încurcătură neaşteptată. John Szczecina, managerul staţiei, a actualizat preţurile la panou, iar la benzina premium, în loc să introducă 6,99 dolari per galon (echivalentul a 3,785 litri), a introdus 0,699 dolari.
În scurt timp a apărut şi primul client, care nu putea să-şi creadă ochilor. A alimentat un rezervor plin cu doar 14 dolari şi şi-a sunat toate rudele să vină urgent să alimenteze. Alţii au publicat imagini şi pe reţelele sociale, iar în câteva minute la benzinărie s-a format o coadă uriaşă.
Corectarea greşelii le-a luat 3 ore celor de la staţie, iar în decursul celor 3 ore maşinile au alimentat cu preţul derizoriu la benzină.
Conform estimărilor staţiei, pierderile totale suferite în cele 3 ore sunt de 16.000 dolari. Managerul a fost concediat în aceeaşi zi şi, de frica posibilităţii ca proprietarii staţiei să-l dea în judecată pentru recuperarea daunelor, acesta a iniţiat o campanie online de crowdfunding, cerând ajutorul oamenilor. Campania a adunat 24 mii dolari, bani care rămân deocamdată ai managerului, întrucât proprietarii staţiei nu au declarat că ar vrea să judecată, iar avocaţii din regiune au comentat că din punct de vedere legal un asemenea proces ar avea puţine şanse de câştig pentru cei de la benzinărie.
Vezi mai jos un scurt reportaj al unei televiziuni din SUA despre acest incident.
0
1,402
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!