(VIDEO) O trotinetă cu doi pasageri, abia ţinându-şi echilibrul, surprinsă în Chişinău întretăind un bulevard pe de-a dreptul

20 Iunie 2022, 10:27
Redacţia PiataAuto.md
Aşa cum spuneam săptămâna trecută, în perioada asta în Chişinău asistăm la un val crescând de trotinete electrice pe străzi, atât datorită sezonului cald, cât şi din cauza creşterii enorme a preţurilor la carburanţi. Doar că odată cu accederea pe trotinetă a unor conducători care fie n-au experienţă, fie nu sunt suficient de avizaţi de regulile elementare de trafic, creşte şi riscul producerii accidentelor. O situaţie surprinsă aseară pe bulevardul Traian din capitală e elocventă în acest sens, şi ne-a fost expediată la redacţie de un vizitator.
Trotineta, cu doi oameni pe ea, iese dintr-o curte a bulevardului şi nu opreşte să cedeze trecerea vreunul automobil, ci alege să întretaie bulevardul uriaş pe de-a dreptul, ignorând şi linia dublă continuă, şi automobilele care circulau. În acel loc nu era nici vreo trecere de pietoni, care ar fi putut servi drept scuză parţială. Trotineta pur şi simplu a întretăiat bulevardul ignorând traficul, în timp ce abia-şi ţinea echilibrul.
Paradoxal, dar câteva secunde mai târziu, în secunda 30 din video-ul de mai jos, trotineta traversează din nou drumul în direcţie inversă, dar de această dată la trecerea de pietoni.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,693
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!