(VIDEO) Oameni şi Maşini în Moldova: Ion şi Ina, o familie de tineri, pasionaţi de clasice, deţinători ai unui BMW E30

11 Iunie 2022, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Cum arată un proprietar de maşini clasice, în imaginaţia celor mai mulţi dintre noi? Este el oare omul trecut de vârsta mijlocie, care a reuşit deja multe la viaţa lui, şi poate să dedice mai mult timp pasiunii lui? Sau este, dimpotrivă, tânărul zvăpăiat, cu permisul abia luat, care are energie debordantă, încât să-i ajungă şi pentru o asemenea pasiune? Ina şi Ion Beregoi sunt total diferiţi, însă, de orice portret obişnuit. Sunt o familie tânără din Chişinău, iar pasiunea pentru maşini o au de când s-au cunoscut, şi şi-au păstrat această pasiune şi după ce au semnat actele la starea civilă.
Au un BMW E30 de colecţie, la care Ion a muncit cu propriile mâini, pentru a-l modifica discret şi pentru a-l readuce la starea aproape de autentic, pe care o merită. Mai au încă un BMW X5 din prima generaţie, maşină cu care merge Ina în viaţa de zi cu zi sau ambii în scopuri mai practice. Iar Ion foloseşte o un Mercedes în viaţa de zi cu zi. O dubiţă, de fapt, pentru muncă. Plăcerea e rezervată doar pentru BMW.
Cei doi şi-au muncit singuri banii pentru toate aceste maşini. Ion munceşte în domeniul construcţiilor. Ina e artist grafitti, cunoscută deja şi la nivel internaţional. Şi ambii licăresc de pasiune pentru maşini clasice, dar şi unul pentru celălalt. Sunt o familie tânără de pasionaţi auto, cu multe alte hobby-uri, care se susţin reciproc cum rar se întâmplă. Şi pot servi drept inspiraţie pentru mulţi alţi tineri din Moldova!
I-am vizitat în garajul lor imens, pe care şi l-au împărţit în două — jumătate pentru pasiunea Inei şi cealaltă jumătate pentru pasiunea lui Ion. E un garaj fascinant de frumos, mai ales când te gândeşti că e al unei familii tinere din Chişinău. Dar şi povestea acestor doi tineri a fascinant de frumoasă, poveste pe care ne-au spus-o nouă, tuturor, într-un nou episod din seria Oameni şi Maşini în Moldova.
Ia loc mai comod, deci, şi vezi în video-ul de mai jos istoria completă a acestei familii tinere şi a BMW-ului lor E30.
0
8,246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!