(VIDEO) Un BMW provoacă indirect un accident între alte două maşini la un sens giratoriu din Chişinău şi pleacă

1 Iunie 2022, 09:26
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie surprinsă astăzi dimineaţă la intersecţia cu sens giratoriu de la străzile Ion Creangă, Ştefan cel Mare şi Calea Ieşilor din Chişinău arată elocvent ce consecinţe indirecte poate avea o manevră neinspirată a unei singure maşini pentru alte două maşini aparent nevizate direct.
Un BMW, cu plăcuţe de înmatriculare din Polonia, nu cedează trecerea unui taximetru Toyota, care se afla deja pe sensul giratoriu, îşi sesizează greşeală şi ocoleşte scurt taximetrul, dar acesta din urmă e impus să frâneze. Odată ce frânează, îl impune pe un alt BMW, cu plăcuţe de Ucraina, să frâneze şi el din intenţia sa de a intra pe cerc imediat după taximetru. Iar din spatele BMW-ului alb, un VW Caddy nu reuşeşte să frâneze la fel de brusc şi tamponează BMW-ul în spate.
Astfel, un accident a fost produs în urma unei reacţii în lanţ, provocate de un cu totul alt automobil. Şoferul primului BMW a plecat de la faţa locului, nefiind sigur faptul că a observat accidentul produs în intersecţie în urma manevrei sale. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alexandru Ion Movilă
0
8,735
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!