(VIDEO) Un şofer de camion electric Scania din Norvegia spune că are mai puţin stres la muncă, datorită perioadelor de încărcare la priză

2 Iunie 2022, 16:35
Redacţia PiataAuto.md
În ultimii ani, odată cu anunţarea a tot mai multe modele de camioane electrice, printre cei mai sceptici de viabilitatea mobilităţii electrice se numărau chiar şoferii de camioane, care indicau că autonomia limitată şi timpii lungi de încărcare vor face imposibilă munca în viaţa reală. Dar iată că un şofer de camion electric Scania, din Norvegia, îşi împărtăşeşte experienţa după o perioadă lungă de exploatare a unui asemenea camion electric şi spune că are mai puţin stres în munca sa.
Acesta spune că era şi el sceptic la început dacă un camion electric poate funcţiona în viaţa reală. Dar acum, datorită mobilităţii electrice, şi a faptului că trebuie să conducă mai eficient, nu e grăbit să ajungă maxim de repede la destinaţie, cu cât mai multă încărcătură. Mai mult ca atât, când ajunge la ora pauzei de masă, de obicei trebuie să pună camionul la încărcat, iar asta îi oferă încă o perioadă de lipsă de stres în fiecare zi.
Cu alte cuvinte, camionul său electric i-a făcut regimul de muncă mai relaxat şi acesta a descoperit că poate munci într-un ritm mai puţin galopant, devenind mai fericit la muncă.
Vezi impresiile şoferului norvegian în video-ul de mai jos. Include subtitrele din comenzile player-ului pentru a-l putea înţelege.
0
6,583
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!