Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din Chişinău a vrut să se plângă că nu i s-ar fi cedat trecerea, dar şi-a deconspirat propria manieră discutabilă de condus

13 Iunie 2022 - 09:37
Redacţia PiataAuto.md
Camerele de bord sunt un instrument preţios de captare obiectivă a unor situaţii de trafic, mai ales atunci când interpretarea poate fi dualistă. Dar odată ce înregistrează obiectiv, camera de bord arată nu doar ceea ce fac ceilalţi şoferi, ci şi cel care are instalată camera în maşină. Un şofer din Chişinău a învăţat ieri cu siguranţă această lecţie din partea publicului din reţelele sociale, unde a vrut să se plângă că un alt şofer nu i-ar fi cedat trecerea.
Autorul filmuleţului a publicat video-ul de mai jos, filmat pe strada Vasile Alecsandri din Chişinău, scriind că celălalt şofer nu i-a cedat trecerea, iar în discuţiile ulterioare celălalt i-ar fi spus că autorul mergea prea repede. Autorul filmării menţionează că avea 56 km/h.
Totuşi, video-ul publicat i-a deconspirat însăşi maniera de condus a autorului. Şi viteza de 56 km/h e prea mare pentru oraş, chiar dacă încă nu intră sub incidenţa unei amenzi, dar la un moment dat autorul depăşeşte pe dreaptă şi accelerează până la o viteză care e percepută până spre 70-80 km/h. Cineva din comentatori i-a calculat viteza pe baza distanţei dintre stâlpi şi a dedus că avea minim 72 km/h. Pe lângă asta, autorul trece cu o viteză similară şi la o trecere de pietoni, la care era deja oprit un alt automobil. Din fericire, pietonul traversa în direcţie inversă.
Apoi, după ce un Nissan nu i-a cedat trecerea, fapt accentuat într-adevăr de viteza inadecvată şi lipsa opririi la trecerea de pieton, autorul filmuleţului l-a mai şi constrâns pe şoferul de Nissan să oprească pentru explicaţii, fapt care poate fi interpretat de poliţie drept condus agresiv şi se poate lăsa cu permis suspendat şi amendă usturătoare. Iar toată această manieră de condus a fost sesizată de însăşi publicul care i-a comentat video-ul, majoritatea covârşitoare a comentariilor indicând asupra celor menţionate mai sus, unii chiar cerând autosesizarea poliţiei.
Vezi întregul video mai jos, preluat de pe grupul de Facebook GBM.Online.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter